Toolbar
Blog

De resytling van café Oosterling is een feit!
Erwin Schoonmade van Flowers & Wheels heeft de 100 jaar oude zaak van een nieuw interieur & verse bloemen voorzien.
Oosterling nieuwe stijl is nog te bezoeken t/m zondag 29 september a.s. Daarna gaat de tijd weer gewoon 100 jaar terug...
Voor meer info kijk op http://m.at5.nl/artikelen/111621/cafe-oosterling-omgetoverd-tot-hippe-design-bar

Flowers and Wheels werkt tijdens de ELLE INSIDE DESIGN AMSTERDAM mee aan de restyling van café Oosterling te Amsterdam!

Tijdens de ELLE INSIDE DESIGN AMSTERDAM (27 t/m 29 september a.s.) krijgt café Oosterling een ware ‘make-over’ en zal Co van der Horst, dé premium concept store op gebied van interieur, hier de laatste trends op interieurgebied presenteren. Flowers and Wheels is hierin één van de trotste partners!

Stephan van der Horst, directeur van Co van der Horst over de totstandkoming: ‘Het inrichten van een café stond al een tijdje op ons verlanglijstje en we krijgen tijdens ELLE INSIDE DESIGN AMSTERDAM’ de kans dit uit te voeren. Helemaal enthousiast werden we toen bleek dat gebroeders Oosterling willen meewerken aan dit event. Café Oosterling, dat bekend staat als één van de oudste en gezelligste café’s van Amsterdam, wordt door het stylingteam van Co van der Horst volledig omgetoverd tot een waar ‘retro chique’ café’.

Het resultaat is uniek en authentiek. Aan de vloer en plafond mochten we niets doen. ‘Dat is heiligschennis’, vindt Oscar Oosterling, een van de twee eigenaren. ‘Daar is sinds de opening in 1879 niets meer aan gedaan!’ Dit hebben wij gerespecteerd. Net als het feit dat we de vaste gasten een geste zullen doen om ‘hun’ café te mogen lenen. Voor de rest zal er weinig hetzelfde blijven.

De restyling is een kleurrijke en internationale mix uit 50-er en 70-er jaren. Originele ontwerpen van de Italiaanse firma ARFLEX worden gecombineerd met Scandinavische vintage kleden, exotisch behang van bananenbladeren en mid-century verlichting van ROLL & HILL uit New York.
De inrichting geeft je het gevoel dat je ‘thuis’ bent; en is dat niet altijd het idee geweest van een café? Natuurlijk hebben we de kans gegrepen om ook het terras te restylen. Bezoekers kunnen straks hun drankje nuttigen op het Triconfort terras met de laatste ontwerpen van Paola Navone.

‘Het is een unieke samenwerking geworden van 2 familiebedrijven die allebei al meer dan 100 jaar bestaan’, aldus Stephan van der Horst.

DEELNEMENDE PARTNERS

 

Moswanden

in Nieuws
on 17 april 2009 by

Mosletters gemaakt in huisstijl Linteloo i.o.v. kamer 465. Voor de winkel/showroom in Milaan. Klaar voor transport en montage. Lettere di muschio bello !

Flowers and Wheels

seasoning life

Archived Articles

Over Flowers & Wheels

overflowersonwheels

Wij dragen met trots het prachtige bloemenambacht, een vak waarin emoties een grote rol spelen. Juist daarin zit onze kracht, het vertalen van die emoties naar creaties. Uw wens is ons uitgangspunt voor een ontwerp. Bloemist, decorateur, stylist, vormgever in bloem-groen en deco.

Neem contact op

Voor vragen, advies of suggesties neem contact op

 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon
  +31 (0)6 41313086
 • Adres
  Arnold Hoogvlietstraat 23
  3134 CA Vlaardingen
  Netherlands

Co van der Horst

Onze winkel bij Co van der Horst is zes dagen per week geopend.

MA.13.00-18.00 DI.10.00-1800
WO.10.00-1800 DO.10.00-21.00
VR.10.00-18.00 ZA.10.00-17.00

 • Adres
  Co van der Horst
  Binderij 2
  1185 ZJ Amstelveen

Elke Vrijdag en Zaterdag met luxe boeketten en prachtige bloemen !

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en creatieve uitspattingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons...