Toolbar
 • Layout
  Linear Layout
  Grid Layout

Diensten

Bloemen

Bloemen (5)

Flowers and Wheels heeft zijn roots in bloemdesign, met veel ervaring in grote projecten. Specialistisch bloemwerk met respect voor product en seizoen.

Mooie verjaardagsboeketten, wekelijks of maandelijkse bloemabbonementen, bruidsbloemen, uitvaartbloemen, styling maar ook feesten en evenementen behoren tot de mogelijkheden. Flowers and Wheels doet er alles aan uw emoties te vatten in de meest prachtige bloemdecoraties. Elke Vrijdag en Zaterdag live in de bloemenwinkel van Flowers and Wheels bij Co van der Horst Designvillage te Amstelveen met prachtige bloemcreaties.

Onze winkel is echter de gehele week geopend met o.a. handgedraaid aardewerk, mondgeblazen glaswerk, zijde bloemen, creaties, kadoartikelen, planten, objecten, naturalia, etc. etc.

 

Groen

Groen (3)

Planten en groen in het algemeen zijn essentiel voor de toekomst. Op diverse manieren toepasbaar in al zijn diversiteit en gezonde eigenschappen.

Flowers and Wheels is graag uw groene vingers. Voor een prachtige pot-plant combinatie tot aan het inrichten van een openbare ruimte en alles daar tussenin en daar buiten. Plantenwanden, moswanden, mosletters, kantoor en bedrijfsbeplanting etc. Wij zijn graag uw partner in advies, creatieve ondersteuning (consultacy ) en levering. Met oog voor detail, ruimtelijk inzicht, estetisch onderbouwd en doelgericht.

Skills

Skills (1)

Flowers And Wheels is Erwin Schoonmade een zeer bevlogen allround bloemist, decorateur, stylist en vormgever. Creeert met alles wat de immer inspirerende natuur ons te bieden heeft. Werkt met respect voor materialen en seizoenen.

Met een zeer brede creatieve bagage. Diverse grote feesten in en buiten Nederland, Styling opdrachten interieurs, ontwerpen in groen en deco, kunstopdrachten, natuurlijke wandbekledingen, planten-en-moswanden, moslogo's en letters, etc. etc. Onze missie is om met onze creativiteit plaatsen/plekken en locaties inspirerend te maken en prettig om te zijn. Of het nu gaat om openbare ruimtes of een intieme setting, emoties omzetten naar creatief ontwerp die de juiste snaar raakt is onze drijfveer.

Inspiratie

Inspiratie (1)

Flowers and Wheels haalt zijn inspiratie uit vele zaken. Volg onze Pinborden op Pinterest en zie wat ons dagelijks weer inspireert, verbaast en aan het denken zet. Volg bijvoorbeeld de borden in bloemen, bruiloften, design, kunst etc. etc. Het zal je versteld doen staan van al het moois deze wereld te bieden heeft. Veel inspiratieplezier !!!!

Styling

Styling (2)

Styling en etaleren zit ons in de genen. Het creeeren van een unieke beleving is onze uitdaging. Wij zorgen voor een setting die uw etalage, showroom, locatie of product doet opvallen en onderscheidend is. Uw clienten of bezoekers een beleving bieden is van essentiel belang in deze roerige economische tijden. Flowers and Wheels is de partner als het gaat om etaleren, styling en advies.

Een creatie voor een speciale gelegenheid, bloemen voor een bijzonder moment of zomaar een vrolijk boeket? Flowers and Wheels maakt het graag voor u! Vers of in kunstzijde variant, maar altijd speciaal voor u geselecteerd en seizoensgebonden. Gecombineerd met de mooiste vazen en accessoires, passend bij het juiste jaargetijde. Voor mensen woonachtig in regio Rotterdam is het mogelijk een bloemabonnement af te sluiten. Zo heeft u iedere week, maand of kwartaal iets unieks bij u in huis staan!

Flowers and Wheels

seasoning life

Over Flowers & Wheels

overflowersonwheels

Wij dragen met trots het prachtige bloemenambacht, een vak waarin emoties een grote rol spelen. Juist daarin zit onze kracht, het vertalen van die emoties naar creaties. Uw wens is ons uitgangspunt voor een ontwerp. Bloemist, decorateur, stylist, vormgever in bloem-groen en deco.

Neem contact op

Voor vragen, advies of suggesties neem contact op

 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon
  +31 (0)6 41313086
 • Adres
  Arnold Hoogvlietstraat 23
  3134 CA Vlaardingen
  Netherlands

Co van der Horst

Onze winkel bij Co van der Horst is zes dagen per week geopend.

MA.13.00-18.00 DI.10.00-1800
WO.10.00-1800 DO.10.00-21.00
VR.10.00-18.00 ZA.10.00-17.00

 • Adres
  Co van der Horst
  Binderij 2
  1185 ZJ Amstelveen

Elke Vrijdag en Zaterdag met luxe boeketten en prachtige bloemen !

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en creatieve uitspattingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons...