Toolbar
 • Layout
  Linear Layout
  Grid Layout
Erwin Schoonmade

Erwin Schoonmade

In felis leo vel Curabitur volutpat morbi fringilla a Suspendisse semper.
Website URL: http://www.joomlart.com/ E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groen Pot & Plant

groenpotenplant

Wie kent ze niet, die mooie foto's in de woonbladen waar de planten onderdeel van het interieur lijken te zijn? Dat kan bij u thuis ook! Flowers and Wheels maakt voor u graag een Plant+Pot, combinatie geheel passend in uw interieur én bij uw budget! Zo wordt een mooie plant een passend interieurstuk. Flowers and Wheels selecteert voor u de juiste plant op de juiste plek. Een mooie plant in een prachtige pot van aardewerk of een van onze andere materialen. Op een zuil of een sokkel, natuurlijk of modern. Geheel afgestemd op uw wensen en de behoeften van de plant. Om tot de juiste Plant+Pot combinatie te komen, hebben wij minimaal een aantal goede foto's nodig. Indien nodig komen wij bij u langs.

Bloemen verdriet

bloemwerkverdriet

Bloemen hebben een troostende en helende werking. Ook tijdens verdrietige tijden staat Flowers and Wheels voor u klaar. De wensen omtrent een begrafenis of uitvaart worden steeds persoonlijker. Tijdens een huisbezoek nemen wij graag uw wensen met u door. Wij kunnen u de zorgen omtrent de styling van de uitvaart uit handen nemen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het rouwbloemwerk op elkaar is afgestemd. Of helpen u uw emoties op de juiste manier te markeren door de keuze van de juiste kaarsen, zuilen en overige decoraties.

Urban Green

urbangreen

Grootstedelijk groen draagt bij aan de gezondheid en leefbaarheid in de stad. Daarbij zorgt het voor een goede balans tussen de stedelijke ontwikkelingen en landschappelijke kwaliteiten van de stad en haar omgeving. De ontwikkeling van groene leef- en woongebieden is hierdoor een groene troef die op de juiste manier ingezet moet worden. Op zoek naar een creatieve, vakbekwame partner met oog voor detail? In Flowers and Wheels heeft u uw meedenkend consultant in ontwerp, uitvoering en advies gevonden! Vertical gardening, plantenwanden voor binnen en buiten, moswanden en zelfs moslogo's en -letters behoren tot de mogelijkheden! Wij zijn graag uw groene vingers bij de uitvoering van uw grootstedelijke, groene plannen!

Flowers and Wheels

seasoning life

Over Flowers & Wheels

overflowersonwheels

Wij dragen met trots het prachtige bloemenambacht, een vak waarin emoties een grote rol spelen. Juist daarin zit onze kracht, het vertalen van die emoties naar creaties. Uw wens is ons uitgangspunt voor een ontwerp. Bloemist, decorateur, stylist, vormgever in bloem-groen en deco.

Neem contact op

Voor vragen, advies of suggesties neem contact op

 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon
  +31 (0)6 41313086
 • Adres
  Arnold Hoogvlietstraat 23
  3134 CA Vlaardingen
  Netherlands

Co van der Horst

Onze winkel bij Co van der Horst is zes dagen per week geopend.

MA.13.00-18.00 DI.10.00-1800
WO.10.00-1800 DO.10.00-21.00
VR.10.00-18.00 ZA.10.00-17.00

 • Adres
  Co van der Horst
  Binderij 2
  1185 ZJ Amstelveen

Elke Vrijdag en Zaterdag met luxe boeketten en prachtige bloemen !

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en creatieve uitspattingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons...